Girl the Chef: Niezwykłe Wydarzenie z Okazji Dnia Kobiet!
8 marca zapraszamy Cię na niezwykłą podróż kulinarnej pasji, gdzie główną rolę grają wspaniałe kobiety - Szefowe Kuchni.
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz oraz Diana Volokhova, obdarzone talentem i determinacją, przyłączają się do naszego szefa Przemka Woźnego, aby stworzyć niezapomniany wieczór pełen smaków i inspiracji.
Doświadczenie ich mistrzowskich umiejętności i kreatywności na talerzu, podczas gdy harmonijnie współpracując z naszym zespołem, sprawi, że Twój Dzień Kobiet będzie niepowtarzalny.
Wieczór uświetli muzyka na żywo!
Nie zwlekaj! Zarezerwuj już dziś swoje miejsce na tę wyjątkową kolację i dołącz do naszego święta kobiecej mocy w kuchni!
Zaczynamy o 19:00. Do zobaczenia :)
MENU
Aperitif
Amuse Bouche
mus z grillowanego bakłażana | jogurt | granat | kolendra | chips z lawaszu
Diana
Przystawka
batat | ser owczy | zatar | kolendra
Malika
Zupa
ziemniaczane cappuccino | prażynka wieprzowa | puder z wędzonego boczku
Przemek
Danie główne ryba
Skrei | mus z pasternaka i kopru włoskiego | jarmuż | sos bergamotkowy | oliwa koperkowa
Przemek
Villa San Martino Pinot Grigio
Danie główne mięso
jagnięcina | tapenada figowo – oliwkowa | brioche | harissa | młoda marchew
Malika
Villa Adami Montepulciano
Deser
pistacjowy green velvet | truskawka | orange curd
Diana