top of page

Girl the Chef: Niezwykłe Wydarzenie z Okazji Dnia Kobiet!

8 marca zapraszamy Cię na niezwykłą podróż kulinarnej pasji, gdzie główną rolę grają wspaniałe kobiety - Szefowe Kuchni.

Ewa Malika Szyc-Juchnowicz oraz Diana Volokhova, obdarzone talentem i determinacją, przyłączają się do naszego szefa Przemka Woźnego, aby stworzyć niezapomniany wieczór pełen smaków i inspiracji.

Doświadczenie ich mistrzowskich umiejętności i kreatywności na talerzu, podczas gdy harmonijnie współpracując z naszym zespołem, sprawi, że Twój Dzień Kobiet będzie niepowtarzalny.

Wieczór uświetli muzyka na żywo!

 

Nie zwlekaj! Zarezerwuj już dziś swoje miejsce na tę wyjątkową kolację i dołącz do naszego święta kobiecej mocy w kuchni!

Zaczynamy o 19:00. Do zobaczenia :)

MENU

Aperitif

Amuse Bouche

mus z grillowanego bakłażana | jogurt | granat | kolendra | chips z lawaszu

Diana

 

Przystawka

batat | ser owczy | zatar | kolendra

Malika

 

Zupa

ziemniaczane cappuccino  | prażynka wieprzowa | puder z wędzonego boczku

Przemek

 

Danie główne ryba

Skrei | mus z pasternaka i kopru włoskiego | jarmuż | sos bergamotkowy | oliwa koperkowa

Przemek

Villa San Martino Pinot Grigio

Danie główne mięso

jagnięcina | tapenada figowo – oliwkowa | brioche | harissa | młoda marchew

Malika

Villa Adami Montepulciano

Deser

pistacjowy green velvet | truskawka | orange curd

Diana  

bottom of page