Synergia Natury
Mamy przyjemność zaprosić Was na wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które odbędzie się 25 listopada o godzinie 19:00 w restauracji Searcle, usytuowanej w malowniczym wnętrzu naszego hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront.
Las i Morze
Podczas tego wyjątkowego wieczoru kulinarnego, Szef Kuchni Przemysław Woźny z Searcle oraz zaproszony gość specjalny, Szef Kuchni Rafał Koziorzemski
z Fisherman Sopot połączą swój talent
i pasję, aby zaprezentować Wam niezapomnianą kolację, która przeniesie Was w podróż przez smaki Morza i Lasu.
Menu tej wyjątkowej kolacji skomponowane jest z myślą o najwyższej jakości składnikach oraz unikalnym połączeniu smaków. To nie tylko posiłek, ale prawdziwe wyprawa.
Tematem przewodnim kolacji jest Synergia Natury,
między MORZEM - reprezentowanym przez gościa specjalnego - Szefa Rafała Koziorzemskiego z sopockiej Restauracji Fisherman, a LASEM którego odzwierciedleniem będą dania Szefa kuchni Searcle - Przemka Woźnego
Podczas Kolacji, możecie spodziewać się:
-
6 daniowej przygody kulinarnej, która zabierze Was w podróż przez pola i las.
-
Selektywnej i dopasowanej do dań kolekcji alkoholi, która podkreśli wyjątkowość smaków.
-
Niezapomnianych wrażeń kulinarnych
i przyjaznej atmosfery.
-
Muzyki na żywo.
Menu
Amuse Bouche
Rillettes z gęsi | żel z rokitnika
Przemek Woźny / Rafał Koziorzemski
Przystawka zimna
Metka z suma | marynowany koper | kiszony ogórek | majonez rybny
Rafał Koziorzemski
Zupa
Consomme z dziczyzny royal | borowik | kurki
Przemek Woźny
Danie główne rybne
Okoń morski | sos rydzowy | zapiekanka ziemniaczana
Rafał Koziorzemski
Danie główne mięsne
Comber z sarny | puree z pasternaka | żółte i czerwone buraki | wędzone ziemniaki | demi glace jałowcowy
Przemek Woźny
Deser
Mus z białej czekolady z jałowcem | ciemna czekolada | kruszone pistacje | lody o smaku szyszki sosny
Przemek Woźny / Rafała Koziorzemski
Rezerwacja
Ograniczona liczba miejsc gwarantuje intymność tego wydarzenia, dlatego zalecamy dokonanie rezerwacji
już teraz.
Cena za osobę wynosi 350 PLN i obejmuje całe doświadczenie kulinarne oraz selekcję alkoholi. Dla osób niepijących alkoholu w cenie - butelka bezalkoholowego wina podawana podczas kolacji.
Rezerwacje są już możliwe, więc nie zwlekajcie
z tym dłużej!
Skontaktujcie się z nami pod numerem telefonu
58 743 07 15 lub przez e mail
Restaurant.GDNCY@hotelco51.com, aby zarezerwować swoje miejsce i cieszyć się niezapomnianym wieczorem kulinarnym.
Dołączcie do nas i pozwólcie się ponieść smakom Morza
i Lasu w towarzystwie wyjątkowych talentów kuchni.
To wydarzenie, którego nie można przegapić.
Mamy nadzieję, że będziecie razem z nami i razem
z Szefami Kuchni Przemkiem i Rafałem tworzyć wspomnienia smakowe, które zostaną z Wami na długo.
Serdecznie zapraszamy!