top of page

Synergia Natury

Mamy przyjemność zaprosić Was na wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które odbędzie się 25 listopada o godzinie 19:00 w restauracji Searcle, usytuowanej w malowniczym wnętrzu naszego hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront.

Las i Morze

Podczas tego wyjątkowego wieczoru kulinarnego, Szef Kuchni Przemysław Woźny z Searcle oraz zaproszony gość specjalny, Szef Kuchni Rafał Koziorzemski

z Fisherman Sopot połączą swój talent

i pasję, aby zaprezentować Wam niezapomnianą kolację, która przeniesie Was w podróż przez smaki Morza i Lasu.

 

Menu tej wyjątkowej kolacji skomponowane jest z myślą o najwyższej jakości składnikach oraz unikalnym połączeniu smaków. To nie tylko posiłek, ale prawdziwe wyprawa.

 

Tematem przewodnim kolacji jest Synergia Natury,

między MORZEM - reprezentowanym przez gościa specjalnego - Szefa Rafała Koziorzemskiego z sopockiej Restauracji Fisherman, a LASEM którego odzwierciedleniem będą dania Szefa kuchni Searcle - Przemka Woźnego

 

Podczas Kolacji, możecie spodziewać się:

 

  • 6 daniowej przygody kulinarnej, która zabierze Was w podróż przez pola i las.

  • Selektywnej i dopasowanej do dań kolekcji alkoholi, która podkreśli wyjątkowość smaków.

  • Niezapomnianych wrażeń kulinarnych

      i przyjaznej atmosfery.

  • Muzyki na żywo.

post insta.jpg
IMG_9472.jpg

Menu

Amuse Bouche 

Rillettes z gęsi | żel z rokitnika 

Przemek Woźny / Rafał Koziorzemski

 

Przystawka zimna 

Metka z suma | marynowany koper | kiszony ogórek | majonez rybny

Rafał Koziorzemski

 

Zupa 

Consomme z dziczyzny royal | borowik | kurki 

Przemek Woźny

 

Danie główne rybne 

Okoń morski | sos rydzowy | zapiekanka ziemniaczana 

Rafał Koziorzemski

 

Danie główne mięsne 

Comber z sarny | puree z pasternaka | żółte i czerwone buraki | wędzone ziemniaki | demi glace jałowcowy 

Przemek Woźny

 

Deser

Mus z białej czekolady z jałowcem | ciemna czekolada | kruszone pistacje | lody o smaku szyszki sosny 

Przemek Woźny / Rafała Koziorzemski

Rezerwacja

Ograniczona liczba miejsc gwarantuje intymność tego wydarzenia, dlatego zalecamy dokonanie rezerwacji

już teraz.

 

Cena za osobę wynosi 350 PLN i obejmuje całe doświadczenie kulinarne oraz selekcję alkoholi. Dla osób niepijących alkoholu w cenie - butelka bezalkoholowego wina podawana podczas kolacji.

 

Rezerwacje są już możliwe, więc nie zwlekajcie

z tym dłużej!

Skontaktujcie się z nami pod numerem telefonu

58 743 07 15 lub przez e mail 

Restaurant.GDNCY@hotelco51.com, aby zarezerwować swoje miejsce i cieszyć się niezapomnianym wieczorem kulinarnym.

 

Dołączcie do nas i pozwólcie się ponieść smakom Morza

i Lasu w towarzystwie wyjątkowych talentów kuchni.

To wydarzenie, którego nie można przegapić.

 

Mamy nadzieję, że będziecie razem z nami i razem

z Szefami Kuchni Przemkiem i Rafałem tworzyć wspomnienia smakowe, które zostaną z Wami na długo.

 

Serdecznie zapraszamy!

Rafał 03 low.jpg
bottom of page